jälkipuintia 10.5.2008

Eli tosiaankin meillä oli jälleen kerran kokoontuminen kössihallin luona klo:11.00-14.30

School Rumblen katsomista ja piirustuskilpailun pitäminen.
Piirustuskilpailu äänestetään sitten netissä, jotta kaikki kanilaiset pääsisivät ääntään käyttämään. Kuvat otin kameralla, joten osa saattaa olla hiukan vinossa. Eli äänestys olisi tarkoitus saada aikaiseksi http://nivala.animeunioni.org sivuille. Paljon töitä oli ja jokainen upeita. Piknikillä palkitaan voittajat. Eli jossain kesäkuun tiennoilla siis. Piknikin osalta toivottiin, että se järjestettäisiin kesäkuun viimeisille viikonlopuille jolloin ilmeisesti löytyy lähtijöitä.

Ilmoitan vielä, että minun ja sihteerin kyydissä Haapavedelle ja sieltä poies pääsee. Teemme kiekan siis Nivalan suunnilla ja otamme sieltä väkeä kyytiin.

School Rumblea ei sitten päästy heti katsomaan, koska olin kiireissäni ottanut väärät levyt mukaan. Kulutimme sitten jonkin aikaa pelaten monopolia. (minulta kynittiin rahat)

Pullaa ja mehua oli, kannua ei. Mehu sitten sekoitettiin kulhoon, josta ihmeekseni ei roiskunut mehuja mihinkään. Kaikki pullat meni ja mehuja jäi.

Eli seuraavalla kerralla piknikki ja siitä tarkemmin kun päivä saadaan selville. Sen verran voin jo sanoa, että suunilleen koko päivä on hyvä siihen varata.
Jos vielä jäi epäselväksi niin sain tosiaan luvat siihen, et oleskellaan yksi päivä haapaveden puistossa. (miten iso joukko nyt tuleekaan) Eli poliisien ei pitäisi tulla putkaan hakemaan. Toistanpa nyt sitten itseäni turhankin paljon, sanoinhan jo varmasti piknikki? piknikkipiknikkipiknikkipiknikkipiknikki

 
 
Ovatko mielestäsi sivujen nykyinen ulkoasu hyvä?
 
Mainospalkki