HALLOWEEN!! PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Mustang   
24.09.2008, 11:27

tervettä taas.

Semmosia minä tässä vaan, että Hannan kanssa ollaan mietiskelty erilaisia teemoja ja muuta tällasta meijän kokoontumisiin, jotta olis hiukkasen vaihteluakin pelkkien sarjojen kahtomisen välillä, ja meidän yks suunnitelma ois, PUKUBILEET!!

Elikkäs halloween olis tuossa kohtpuoliin, 31.10. ja sillon ois mainiota viettää kunnon pirskeet, vais mitä?

Täällä siis kyselisin, mitä porukka ois asiasta mieltä. Siellä ois siis pukuPAKKO! Voi laittaa cosplay-pukuja, muita naamiaispukuja jos sattuu olemaan, sukulaisten, kavereitten, sisarusten tai muitten tuttujen abipukuja jne. Tietenkään ei tarvi olla mikään mahtava asu, kuhan ite on koonnut jonkin kokonaisuuden mitä on kiva esittää! Esimerkiksi jos löytää iskän vanhan hiihtopuvun ja monot niin ihan hyvin voi esittää vaikka Mika Myllylää! Kuhan on jotenkin erilainen.

Tämä pukupakko ois siksi hyvä, että saatas vähän intoa siihen juhlimiseen ja vois vaikka äänestää parasta asua tai jotain kivaa.

Sitten ne ois mieluusti nyyttärit, jottei Hannan tarvihtis kaikkia vaihteeksi hommata. Sinne voi leipoa jotain hyvää (ehdotan tätä!) tai sitten ostella sipsejä, karkkeja, mehua, limppaa yms kivaa. Myös serpentiiniä ja sellaisia saa tuoda jos haluaa siitä pippaloiden näköä :) Osaksi siksi tämmöiset pirskeet, että kohtahan on meidän yhdistyksen 1-vuotis juhlat! voitas siloin juhlia!!

Elikkäs kertokaa mielipiteitä ja ehdotuksia tänne näin tai minulle ja Hannalle. Niitä voidaan puida kyllä syyskuunkin kokouksessa jos se saadaan järjestettyä.

Sitten pienipulma kuitenkin olisi. 31.10. on perjantai ja Nivalan kössihallille ei perjantaille saa varattua paikkaa, joten jos perjantai-illan tai aamun pippaloita kaivataan, niin paikka täytyy löytyä jostain muualta. Rahaakin voidaan tietty kerätä jos joku paikka on maksullinen, kuhan kiva paikka löytyy!
Toki lauantainakin pirskeet voitaisiin pitää, en tiedä onko illalla kössihallille vapaa pääsy (hanna saa selvittää) mutta aamulle luultavimmin voi varata jos ei aamupirskeet ketään haittaa tai se ku ihmiset kahtoo hieman oudoksuen kun kävelette ohi :D

Eli ehdotuksia pian! Kiva kuulla kaikilta jotain!! PIAN!

-Arowana-

 keskustelu aiheesta jatkuu sivuilla:

http://forums.aniki.fi/viewtopic.php?f=40&t=8675 Wink

Viimeksi päivitetty ( 24.09.2008, 11:34 )
 
 
Ovatko mielestäsi sivujen nykyinen ulkoasu hyvä?
 
Mainospalkki